In deze tijd van recessie zijn het aantal inbraken aanzienlijk gestegen.

Vaak komt de vraag: hoe houden we de inbrekers buiten? Helaas met een elektronische beveiligingsinstallatie hou je het beruchte inbrekersgilde niet buiten maar zorg je dat ze zo snel mogelijk worden gedetecteerd. Door de aanwezigheid van een beveiligingsinstallatie en de preventie stickers zullen ze eerder uw woning of bedrijfspand overslaan.

[maxbutton id=”2″]

Ook uw winkel, kantoor of bedrijfspand loopt in meer of mindere mate veiligheidsrisico’s. Vaak is er kostbare apparatuur, goederen en belangrijke administratie aanwezig, welke interessant zijn voor inbrekers. De toepassing van elektronische beveiliging kan veel ellende voorkomen en werkt daarbij direct preventief op ongewenst bezoek.Ecinto Telematica BV biedt een breed pakket aan beveiligingsproducten. Wij kunnen de inbraakgevoelige punten van uw bedrijf of winkel inventariseren om vervolgens samen met u af te stemmen welke beveiliging het beste bij uw situatie past. Graag komen wij vrijblijvend langs voor een inventarisatie.

[maxbutton id=”3″]

Prettig wonen begint met een goed beveiligd huis. Bescherm uw huis en familie tegen de gevaren van inbraak, brand of koolmonoxidevergiftiging met de aanschaf van een electronisch alarmsysteem. Ecinto Telematica BV biedt complete oplossingen, zowel bedraad als volledig draadloos, voor het optimaal beveiligen van de woning.

Print

085 – 022 99 99