Print

Het beveiligen van bedrijven of winkels vraagt om een andere benadering dan woningen. De eisen die gesteld worden door de verzekeraar spelen vaak mee maar ook het gebruik door verschillende personen. Mag iedereen al de ruimtes in of wordt er direct een sleutelplan opgezet. Een alarmsysteem die gekoppeld kan worden aan een elektronisch toegangscontrole systeem zodat direct de juiste autorisatie aan personen gegeven kan worden. Camera’s voor toezicht en observatie. Maar ook moet er vaak rekening worden gehouden met nooduitgangen. Van buitenaf goed vergrendeld, van binnenuit direct te openen bij calamiteiten.

Ecinto Telematica kan in al deze disciplines adviseren. Daarnaast beschikken wij over de juiste vakmensen die alles bij u kunnen installeren en onderhouden. Bij ons is alles op het gebied van beveiliging en veiligheid in één hand.

Voor wie zijn wij er!

Bedrijven (klein,midden en groot)alpha-ml-large
V.v.E’s & Beheerders
Scholen en colleges
Woningcorporaties
Zorginstellingen
Winkels
Verengingen
Sportcomplexen
Gemeentes
Architecten
Bouwmanagement bedrijven
Timmer- en bouwbedrijven
Verzekeringsbedrijven
Deurwaarder
Vastgoedbeheerders
Hotels en B&B
Dierenklinieken
enz.

 

Wij adviseren u graag over de beste oplossing op maat voor uw bedrijfspand(en), voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte op te vragen kunt u contact met ons nemen.


Of neem contact op via telefoonnummer 0528 – 23 24 27
(ma t/m vr. 08.00 – 17.00)

085 – 022 99 99