visonic_complete_kit-500x500-500x500

De PowerMax Complete is gebaseerd op de PowerMax Pro maar in een nieuwere uitvoering. Met deze nieuwe centrale zet Visonic een stap vooruit naar nieuwe tijden!

De vormgeving is geheel eigentijds en biedt de gebruiker veel meer gemak. De PowerMax Complete is standaard voorzien van een geïntegreerde geschakelde voeding en de behuizing biedt tevens ruimte voor het plaatsen van een GSM module of PowerLink (IP) module.

Er zijn 28 geheugenplaatsen beschikbaar voor draadloze sensoren en maximaal 2 bedrade sensoren (met gebruik van uitbreiding). Sirenes kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten.

In/uitschakeling kan vanaf de centrale gebeuren met een PIN-code, via een afstandsbediening en ook via extra bedienpanelen. Daarnaast is het systeem in delen in te schakelen, waardoor het aan elke omstandigheid makkelijk is aan te passen. Een betrouwbare en complete oplossing voor uw huisbeveiliging.

U kunt de kit uitbreiden met diverse accessoires, zoals bewegingssensoren, magneetcontacten, rookmelders, sirene, los bedienpaneel, etc. Uw totale pakket kan gratis worden voorgeprogrammeerd, waardoor de installatie ter plekke gemakkelijker en sneller te realiseren is.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing op maat voor uw woning, voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte op te vragen kunt u contact met ons nemen.


Of neem contact op via telefoonnummer 0528 – 23 24 27
(ma t/m vr. 08.00 – 17.00)

085 – 022 99 99